Werk met Sandra

Info & Tarieven

Coaching

Coaching Compleet(Intake + voedingsadvies + 5X vervolg consult)295,-

Voedingsconsult intake (75 min)80,-

Voedingsconsult adviesgesprek (60 min)65,-

Voedingsconsult vervolg (30 min)35,-

Mijn werkwijze is puur, open en eerlijk. Ik ga je niet vertellen wat je wel of niet mag doen; dat bepaal jij zelf. Uiteraard geef ik (voedings)advies en tips, maar ik ben vooral de spiegel en de stok achter de deur. Ik coach en daag je uit om oplossingen te bedenken voor jouw knelpunten, maar uiteindelijk bedenk je zelf wat deze oplossing gaat zijn. Een gezonde leefstijl ontwikkelen kost tijd, maar ik loop de hele weg aan je zij om je daarbij te helpen.

 

Heb je geen zin om zittend op een stoel je verhaal te doen? Dan strekken we onze benen in natuurgebied de Maashorst en hebben we weer een rondje beweging te pakken!

Quickscan

Quickscan (90 min)95,-

In een voedingsconsult van 1,5 uur krijg je een basisadvies afgestemd op jouw eet- en leefpatroon en doelstelling. Je vult vooraf een vragen-formulier in en gebruikt een week lang de ‘Eetmeter’ van het Voedingscentrum. Tijdens het consult meet ik je gewicht, vetpercentage, spiermassa en buikomtrek.

 

Je gaat naar huis met een inzicht aan persoonlijke knelpunten en een basis voedingsadvies.

Shop hulp

Shop hulp50,- *

Een gezond eetpatroon begint bij het klaarmaken van de juiste gerechten en dus het in huis halen van gezonde voedingsmiddelen. Dat klinkt eenvoudig, maar is het vaak niet. De supermarkt lijkt vol te staan met ‘gezonde’ producten en het is vaak lastig te beoordelen wat de beste keuze is. Daarom duik ik samen met jou de supermarkt in en kijken we aan de hand van jouw eigen boodschappenlijstje welk product je het beste in huis kunt halen. Wil je dit met vrienden / familie doen? Dat kan, tot maximaal 4 personen. Jullie delen dan de kosten. 

 

Praktisch en duidelijk advies op maat in jouw eigen supermarkt!

*Binnen een straal van 15KM

Ik wil een afspraak

Wil je zelf aan de slag?

Reserveer nu een plek

Cooking Class

Cooking Class50,-*

*Binnen een straal van 15km

Ik ben geen sterrenkok en daar ligt ook niet mijn ambitie, maar ik beschik wel over tips & trics om een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ik knutsel graag in de keuken en kom bij je langs om samen aan de slag te gaan. Je bepaalt zelf wat je wilt maken en doet de boodschappen. Zo leer je op een praktische manier, in je dagelijkse omgeving én met je eigen keukenspulletjes, hoe je gezond kunt koken. Erg eenvoudig in de praktijk te brengen!

Borrelplank workshop

Borrelplank workshop150,-*

*o.b.v. 2uur, excl. boodschappen

Je kent het wel... je staat op een feestje en de heerlijke hapjes zijn onweerstaanbaar. Maar deze zijn meestal erg calorierijk en het is vaak lastig om mate te houden. Daarom maak ik een borrelplank met als basis gezonde hapjes, zodat je niet de hele avond met jezelf in gevecht hoeft. En guess what... je gasten zullen maar al te blij zijn dat jij gezonde hapjes voor ze klaar hebt staan! Deze workshop geef ik bij je thuis en wordt op maat gemaakt. De boodschappen doe je zelf, maar ik zal je uiteraard voorzien van een ingrediëntenlijst. 

Ik wil reserveren
"Een gezond eetpatroon begint met het in huis halen van gezonde voedingsmiddelen."

Wat je wilt weten over

Vergoedingen

Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland en daarmee geregistreerd bij zorgverzekeraars.

 

Voor meer informatie omtrent vergoedingen, zie www.gewichtsconsulenten.nl. Raadpleeg altijd uw eigen zorgverzekering voor actuele vergoedingen.